About

Wenla Väärälä on energinen luova tekijä, jonka käsissä syntyy idearikkaita konsepteja. Wenla toimii freelancerina erilaisissa audiovisuaalisissa projekteissa konseptoijan/käsikirjoittajan/tuottajan roolissa sekä suuremmissa kokonaisuuksissa projektinvetäjänä.

Wenlalla on Diplomi-insinöörin koulutus sekä vahva projekti- ja myyntijohtokokemus. Wenla nauraa aina, miten on maailman epädiplomi-insinöörimäisin diplomi-insinööri, mutta kuitenkin kokee että ymmärrys bisneksestä, kokonaisuuksista ja kyky omaksua asioita ovat tärkeitä alalla kuin alalla.

Wenla päätti hypätä yrittäjyyteen kolmekymppisenä. Nykyään mainos- ja media-ala työllistää häntä. Hän tuottaa sisältöä sekä omille kanavilleen, että asiakkaiden kanaville. Hän jakaa omaa tarinaansa aidosti ulospäin, nauttii tehdä töitä nuorten kanssa ja inspiroida muita. Puhe- ja juontokeikkoja tekevä Wenla on valovoimainen puhuja sekä juontaja, jonka esityksissä ei tunnetta puutu. Wenla ottaa yleisön huomioon luontaisesti ja on saanut kehuja aidosta persoonastaan, joka ei yritä olla mitään, vaan vetoaa kuulijoihinsa oman tarinansa ja sosiaalisen temperamentinsa kautta.

Wenla on tunnettu aktiivisena sekä tehokkaana naisena, jonka käsissä asiat edistyvät. Hänet muistetaan Diilin vuoden 2023 finalistina. Wenla asuu Helsingissä lapsensa kanssa, heidän elämäänsä kuuluu reissaamista, harrastuksia ja touhukasta menoa ympäri vuoden. Liikunta on Wenlalle kaikki kaikessa, se on tapa palautua vilkkaan mielen kanssa.

Tilaa Wenla puhujaksi opiskelijatapahtumiin / kouluihin / yritystapahtumiin / seminaareihin:

  • Mokaamisen Hienous
  • Omannäköisen polun rakentaminen
  • Rohkeus
  • Heittäytyminen uudelle alalle aikuisena
  • Aktiivisen mielen kanssa eläminen ja palautuminen

wenla.vaarala@gmail.com

Tilaa Wenla juontajaksi yritystapahtumiin / festivaaleille / yksityistapahtumiin / opiskelijavetoisiin tapahtumiin / messuille

wenla.vaarala@gmail.com